q2
Hi! Mijn naam is Nele (18) en ik blog sinds december 2015 op Nowhere in Particular. Ik ben gek op alles wat met reizen en natuur te maken heeft! Ik heb stiekem een zwak voor zwarte chocolade, DIY’s, indie rock én YA boeken. Op mijn blog kan je hier dan ook alles over vinden!

Eigenlijk schrijf ik al een groot deel van mijn leven. In 2010 begon ik aan een Text-Based Role Playing Game of kortweg RPG. Dit is een forum waar je een personage bespeeld. Niet met pijltjes of toetsen, met woorden. Je schrijft als het ware verhalen met je personage in interactie met anderen. Sindsdien heb ik de schrijfmicrobe helemaal te pakken!  Omdat ik toch al een flinke 5 jaar aan het RPG’en ben, zocht ik een nieuw uitdaging. Dus tadaa bloggen!

Bloggen is nieuw voor mij. Ik probeer dit zo goed mogelijk te doen naast mijn studies en andere hobby’s. (Hier en daar zal je hoogstwaarschijnlijk een paar schrijffouten  tegenkomen, mijn excuses hiervoor! Dit is nooit één van mijn sterkste kanten geweest maar ik doe mijn best! )

In deze blog ga ik je lastig vallen met al mijn hersenpinsels, creatieve uitspattingen en vertelsels over mijn interessante (kuch) leven. Hopelijk kan ik je inspireren en een glimlach op je gezicht toveren!

Veel plezier op mijn blog!

Advertenties